Školení.cz - školení, vzdělávací kurzy, rekvalifikace
běžné kurzy
kurzy na míru
 
 

Ochrana osobních údajů dle GDPR ve mzdové a personální oblasti a archivace dat

Nacházíte se zde: Daně, účetnictví » Ochrana osobních údajů dle GDPR ve mzdové a personální oblasti a archivace dat

 

Objednat | Poslat stránku na e-mail

Popis kurzu:

Program semináře:
* Ochrana osobních údajů
- Právní úprava
- Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec
- Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut)
- Souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv
- Povinnosti při zpracování osobních údajů
- Povinnosti při zpracování citlivých údajů
- Práva subjektu údajů
- Likvidace osobních údajů
- Úřad pro ochranu osobních údajů
- Přestupky, správní delikty
- Kamerový systém
- Osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu
- Inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání
* Archivace dat
- Právní úprava
- Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A,S,V
- Evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů
-
* Archivace analogová a digitální
-
* Digitální archivace vlastní a jiným subjektem a povinnosti vůči OSSZ
- Spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně)
- Ochrana archiválií
- Síť archivů v ČR
- Archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy
-
* mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
-
* doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV
-
* vnitřní předpisy
-
* prémiové řády
-
* docházka do zaměstnání
-
* doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu,
-
* dovolenky
-
* důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance
-
* pracovní výkazy
-
* účetní záznamy
-
* doklady o srážkách ze mzdy
-
* doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd.
-
* mzdové a účetní rekapitulace
-
* výplatní lístky
* Dotazy posluchačů

Termíny:
 
15.3.2018 budova ČS VTS, Novotného lávka 5, Praha 1
[najít na mapě]
Ing. Růžena Klímová - metodik zdravotního pojištění, nemocenského pojištění, zkušená lektorka mzdového účetnictví a personalistiky
Objednat tento termín
2057 Kč + DPH 21%

Objednat | Vytisknout | Máte dotazy? Zeptejte se!

 

 

Kontakt na pořadatele:

Agentura BOVA - Nakladatelství POLYGON
Platónova 11, 143 00 Praha 4
244 40 22 32
bova@bovapolygon.cz

Ukázat další kurzy od této firmy

Provozovatel:


 

Alianční partner:


Chci inzerovat | Vstup pro školicí firmy | Nápověda | Kontakt

http://www.skoleni-kurzy-educity.cz/kurzy/praha/ochrana-osobnich-udaju-dle-gdpr-ve-mzdove-a-personalni-oblas-s3216741 | Účetní a daňové kurzy

Copyright © 1999 - 2018, Softech, s.r.o.