TRÉNINK – Štíhlá výroba

Kurz na míru

Základní info

Ať je společnost malá o jednotkách zaměstnanců nebo velká s tisíci pracovníky, je třeba vyrábět rychle, levně a efektivně. Jak vypadá efektivní systém výroby? Jak probíhá LEAN Transformace a jak se tvoří výrobní systém? Přijďte na jednodenní trénink našlapaný praktickými tipy pro štíhlou výrobu od našich zkušených lektorů.

Spojení interaktivních her s tréninkem využívání průmyslových metod představuje moderní a efektivní metodu výuky. Využití speciálně připravené hry zajišťuje snadnější pochopení předkládané teorie a dává jasnou představu o tom, jak dané metody fungují v praxi. Námi dodané řešení využívá pro trénink stavebnici založenou na takzvaných „Ježcích“. Předností tohoto řešení je asymetrie kostek, která nám umožňuje do her zakomponovat faktor kvality.

KOHO OSLOVÍME:
Všem zájemcům z oblasti zpracovatelského průmyslu, kteří mají zájem o nastavení vlastních procesů formou standardů a principů štíhlé výroby. Procesním a výrobním týmům, kde nákladová položka hraje důležitý ukazatel a majitelům, ředitelům firem, kteří mají zájem o změny a úspory v oblasti procesů výroby, služeb, logistiky a administrativy.

CÍL HRY:
 Pochopit základní principy štíhlé výroby.
 Naučit se používat metody štíhlosti v praxi.
 Uvědomit si základní vazbu štíhlé výroby – kvalita – ekonomika – pružnost – kontinuální zlepšování

STANDARDY OBSAHU:
Obsažené principy: standardizace, vizualizace, workshop, týmové zlepšování, analýza a měření práce, tok jednoho kusu, dodavatelská logistika, poka-yoke, tahové systémy, heijunka, výrobní buňka

TERMÍN: přesný termín je stanoven na WWW stránkách Quality point
ČAS SEMINÁŘE: jednodenní seminář jsme připravili od 08:30 - 16:00 hod.
LEKTOŘI SEMINÁŘE: Ing. Tomáš Stohr, Ing. Dušan Dostál 
CENA: 3,330.00 Kč
V ceně semináře je společný oběd včetně občerstvení, které je podáváno po celou dobu trvání semináře zdarma.
OBJEDNÁVKY: info@quality-point.cz nebo On-line přes WWW stránky Quality Point
DALŠÍ INFORMACE: Jako účastník semináře získáte OSVĚDČENÍ o jeho absolvování, který můžete uvést ve svém CV – v části o absolvovaných kurzech a školeních.

TRÉNINK – Štíhlá výroba

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a sedm ? Součet zapište číslicemi.