Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Finanční a projektové řízení

Základní info

Finanční a projektové řízení

Číslo akreditace: A2020/0972-VP

Zažádejte si o ukázku e-learningu zdarma. Zašleme Vám bezplatný přístup na téma Pracovní právo. Pošlete nám svůj požadavek na email: kurzy@bfz.cz

Blok Finanční a projektové řízení vám ve čtyřech modulech přibližuje témata finančního a projektového managementu, orientovaného na poskytovatele sociálních služeb. Jednotlivé moduly obsahují mix studijních aktivit, od výkladu, prokládaného názornými grafikami, příklady z praxe, cvičeními, podcasty a externími odkazy. Kromě cvičení v rámci jednotlivých modulů je každý z modulů ukončen závěrečným testem, který vám umožní ověřit si nabyté vědomosti. Modul 3.1. Účetnictví představuje ucelený přehled o vedení účetnictví poskytovatelů sociální služby.

Modul 3.2. Systém financování sociálních služeb se zaměřuje na financování z veřejných zdrojů. Modul 3.3 Úvod do problematiky projektového řízení vás seznámí se základy řízení projektů. Poslední modul 3.4 Řízení projektu navazuje na modul předchozí a rozvíjí znalosti projektového řízení.

Součástí bloku je také rejstřík pojmů a závěrečný test, ve kterém si můžete ověřit nabyté vědomosti.

Kurz Manažer v sociálních službách vám přináší všechny výhody a metodické nástroje podporovaného e-learningu: interaktivní e-learningové kurzy doplňují průběžná cvičení, videa, audia a další osvědčené formy podporovaného samostudia. Zpětnou vazbu zajišťují webináře autorů kurzu, koordinátoři výuky a samozřejmě technická podpora. Kurz je zpřístupněn v unikátním LMS (learning management system), založeném na platformě Moodle, jehož přívětivé prostředí vám umožní snadnou orientaci v kurzech.

Součástí bloku je také rejstřík pojmů a závěrečný test, ve kterém si můžete ověřit nabyté vědomosti.

Co vám kurz přinese:

  • osvojíte/prohloubíte si své vědomosti v oblastech finančního a projektového řízení
  • vyzkoušíte si moderní nástroje podporovaného e-learningu
  • budete schopni lépe podpořit své spolupracovníky v jejich každodenní práci a lépe reagovat na jejich potřeby i potřeby vlastního sociálního zařízení
  • po získání akreditace bfz můžete pokračovat v prezenční části kurzu, a získat tak certifikát pro absolvování celého modulu. Podklady pro prezenční výuku jsou také součástí modulu.

Délka studia:

  • Předpokládaná délka podporovaného samostudia činí 4 hodiny na každý modul, celkem tedy 16 hodin a 16 hodin prezenční výuky. V celkové časové dotaci není zahrnuto absolvování závěrečného testu a zpětná vazba, tvořená evaluačním dotazníkem. 

Kurz je určený:

  • vedoucím pracovníkům poskytovatelů sociálních služeb
  • sociálním pracovníkům, kteří si chtějí zvýšit kvalifikaci
  • zájemcům o nové postupy vzdělávání

Vstupní předpoklady:

  • předpokládané vzdělání: ukončené středoškolské studium nebo vyšší

Způsob zakončení studia:

  • závěrečný test

Finanční a projektové řízení

Vybraný termín:

 Praha

Cena
0 Kč + 0% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a deset ? Součet zapište číslicemi.