Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Asertivita v jednání

Kurzem Vás provede Ing. Lukáš Kučera

Ve vzdělávací společnosti Edutica školím Akademii facilitace. Mojí specialitou je zážitkové vzdělávání, facilitace, komunikace, oceňující ptaní, práce…

Základní info

Základní info

Dostáváte se do situací, kdy souhlasíte s něčím, co vám následně nevyhovuje? Váháte, když si máte o něco říci? Je pro vás náročné odmítat? Potřebujete se naučit ubránit manipulaci? Chcete mít větší jistotu v komunikaci?

Kurz vám představí koncept asertivity. Prakticky si vyzkoušíte v jakých situacích je asertivita vhodná a ve kterých nikoliv. Naučíte se formulovat asertivní žádost a odmítnutí. Dozvíte se, jaké druhy manipulace využívají různí lidé ve stresových situacích. Na modelových situacích se naučíte těmto manipulacím bránit pomocí asertivity.

Co vám kurz přinese užitečného

• seznámíte se s asertivními právy• naučíte se poznat, kdy je asertivita vhodná a kdy nikoliv• dozvíte se, jak na asertivitu reagují různé typy lidí• budete prakticky trénovat konkrétní asertivní techniky a formulace• naučíte se bránit proti manipulaci 

Kurz je určen pro

Pro všechny, kteří si chtějí v komunikaci více věřit, potřebují se naučit prosadit a stát si za svým. Pro ty, kteří se setkávají s manipulací a chtějí se jí bránit. Pro všechny, kteří se chtějí naučit jasněji a přesvědčivěji vyjadřovat to, co chtějí.

 

Průběh kurzu

Kurz je veden netradičním způsobem, v otevřené atmosféře, s vysokou mírou praktického zapojení účastníků. Myšlenky a zkušenosti budete objevovat v diskusích a praktických cvičeních. V modelových situacích budete trénovat konkrétní dovednosti. Klíčovou teorii pochopíte díky příkladům a názorným ukázkám.

 

Asertivita v jednání

Vybraný termín:

18.5.2021  Praha

Cena
3 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a dvě ? Součet zapište číslicemi.