Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Wečerní online Webinář - Ochutnávka výcviku facilitace

Kurzem Vás provede Mgr. Vojtěch Benda

Jsem lektor, facilitátor, mediátor a metodik vzdělávání. Fascinuje mě téma komunikace a dlouhodobě se jím zabývám z mnoha různých úhlů - v rámci…

Základní info

Přijďte si změřit, jak jste dobří ve facilitaci. Cílem webináře je pomoci odhalit vám vaše silné stránky a oblasti pro rozvoj. Využijeme k tomu náš kompetenční model.

Současně se můžete seznámit s obsahem a průběhem Komplexního výcviku facilitace. Bude prostor i na vaše dotazy. Webinář facilituje lektor Vojta Benda, který povede i samotný výcvik.

Počet míst je omezen, rezervujte si místo co nejdříve

Použití webkamery a mikrofonu během webináře

Setkání bude interaktivní, budete ve vysoké míře zapojení do průběhu, diskusí a aktivit. Z toho důvodu je nutnou podmínkou účasti funkční webkamera a mikrofon.

Co je WOW?

WOW jsou nepravidelné Wečerní Online Webináře, na kterých vám představujeme vybraná praktická témata z našich rozsáhlejších kurzů. Počet míst je omezený na cca 15-20 účastníků. Rezervujete si místo právě teď.

Chcete mít o termínech Wečerních Online Webinářů přehled? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všech termínech se dozvíte mezi prvními.

Wečerní online Webinář - Ochutnávka výcviku facilitace

Vybraný termín:

31.5.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu
18:00 – 19:30 hod.

Cena
0 Kč + 0% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.