Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Jak úspěšně posílit svoji osobní spokojenost - virtuálně

Základní info

Cílem tohoto online programu je, abyste v náročné době, kterou právě procházíme, načerpali pro sebe inspiraci a posílili svou energii, dozvěděli se něco nového, nebo možná jen oprášili něco známého a dlouho neopečovaného. Během pěti setkání zjistíte, jak pracovat se stresem, kde v sobě najít vnitřní motivaci, jak zvládat emoce své i lidí kolem Vás, jak si poradit s Time managementem a jak pracovat s ohrožením a odpovědností. Z každého tématu si odnesete praktické tipy a nástroje, se kterými budete moci dále pracovat. Program je koncipován zážitkovou, zábavnou a tvořivou formou a témata na sebe přirozeně navazují. Na jednotlivých setkáních budete mít možnost si vyzkoušet vše, co budete potřebovat a to i následně reflektovat.
  • 1. Téma: Stres management a dosahování rovnováhy (3 hodiny)
    Textace
  • 1. Téma: Stres management a dosahování rovnováhy (3 hodiny)
    Textace
  • V tomto online programu se seznámíte s praktickým přístupem ke zvládání emočních situací. Naučíte se chápat, zvládat a využívat stres a to jak u sebe sama, tak lidí ve vašem okolí. Naučíte se využívat stres ve svůj prospěch jako pohon a naopak eliminovat nežádoucí projevy, které negativně ovlivňují vaše zdraví a vaše vztahy. Zjistíte, co může v různých situacích fungovat, abyste se uměli sami podpořit. Získáte přehled o technikách a přístupech, které umožňují využívat proměnlivost okolností a přispívají ke zvládnutí náročných situací.
  • 2. Téma: Emoce, pocity, nálady a životní nároky (3 hodiny)
  • V tomto online programu pochopíte, jak velký vliv má emoční inteligence na naši spokojenost v osobním životě a na úspěch v práci. Naučíte se rozpoznávat emoce, abyste mohli životem snáze procházet. Formou praktických příkladů a tréninku se naučíte pracovat na jednotlivých oblastech do nichž se emoční inteligence promítá. Nastavíte si jednotlivé kroky k reorganizaci vlastního jednání a tak dosáhnete vyšší spokojenosti v životě a vnitřního klidu.
  • 3. Téma: Osobní vize a sebemotivace (3 hodiny)
  • V tomto online programu se naučíte chápat vliv vlastní vize na osobní motivaci, více se díky tomu přiblížit k naplňování svých potřeb a vědomě pracovat na své spokojenosti. Budeme se společně zabývat tím, jaké techniky zapojit na podporu sebemotivace. Rozklíčujeme si rozdíl v přístupu příběhu tvůrce a příběhu oběti a co stojí za úspěchem jednotlivce.
  • 4. Téma: Tlak času a Time management (3 hodiny)
  • V tomto online programu se seznámíte

Jak úspěšně posílit svoji osobní spokojenost - virtuálně

Vybraný termín:

1.12.2020  ONLINE

Cena
6 000 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a dvě ? Součet zapište číslicemi.