Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Nemocenské pojištění a pojistné na sociální zabezpečení 2020/2021

Tomáš Smutný

Kurzem Vás provede Tomáš Smutný

Je předním odborníkem v oblasti mezd a související legislativy – tato problematika je pro něj více než koníčkem, intenzivně se jí věnuje přes 13 let.

Základní info

Pronikněte detailně do novinek roku 2021 v oblasti nemocenského pojištění společně s pojistným sociálním.

CO VÁM ŠKOLENÍ PŘINESE A KOMU JEJ DOPORUČUJEME?

Cílem školení je seznámit účastníky s novinkami a změnami ve mzdové účtárně a v pracovněprávní oblasti, které vejdou v platnost lednem 2021 v oblastech nemocenského a sociálního pojištění. Školení poskytne také odpovědi na problematické záležitosti a pasáže častých dotazů v oblasti nemocenského a sociálního pojistného. Je určeno pro začínající i pokročilé mzdové účetní, personalisty, kteří chtějí získat ucelený přehled o změnách v oblastech nemocenského a sociálního pojistného od roku 2021.

PROGRAM ŠKOLENÍ

• Hlavní povinnosti zaměstnavatelů
• Změna průměrné mzdy v národním hospodářství a její dopad
• Dávky nemocenského pojištění aktuálně – účast na pojištění, podmínky nároku na dávky, výpočet a výše dávek, redukční hranice pro náhradu mzdy a nemocenské pojištění, stanovení rozhodného období uplatňování dávek nemocenského pojištění atd.
• Pojistné na sociální zabezpečení aktuálně – vyměřovací základy, splatnost pojistného, postupy při dosažení maximálního vyměřovacího základu, výše maximálního vyměřovacího základu a další problémy
• Dopad novely Zákoníku práce
• Dotazy a diskuse

Poznámka lektora
Chcete proniknout do všech zákoutí v oblastech nemocenského pojistného a sociálního pojistného, a to navíc prostřednictvím řešených příkladů a modelových situací? Těším se na Vás!

Nemocenské pojištění a pojistné na sociální zabezpečení 2020/2021

Vybraný termín:

18.11.2020  ONLINE
09:00 – 13:00 hod.

Cena
1 490 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a čtyři ? Součet zapište číslicemi.