Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Aktuality pro výrobce potravin a obalů v roce 2020

Základní info

Cíle kurzu

Na semináři se dozvíte informace o platné evropské a české legislativě pro výrobce potravin a výrobce potravinářských obalů a o novinkách, které jsou na úrovni EK diskutovány.
Seznámíte se s dostupnými zdroji informací o aktuální a připravované legislativě.
Odnesete si přehled vybraných předpisů a novelizací EU a ČR. Získáte informace o vztahu standardů bezpečnosti potravin a obalů k legislativním požadavkům EU a ČR.

Určeno pro

Seminář je určen zejména pro pracovníky firem, které se zabývají výrobou potravin a obalových materiálů určených pro kontakt s potravinami.

Seminář je vhodný zejména pro:
- manažery kvality,
- certifikační manažery,
- pracovníky oddělení kvality a vývojových oddělení,
- technology,
- pracovníky zodpovědné za potravinářskou a obalovou legislativu.

Obsah kurzu

• zdroje informací o evropské a české legislativě pro výrobce potravin a výrobce obalů určených pro styk s potravinami,
• systém rychlého varování (RASFF),
• legislativa ČR a EU pro výrobce potravin a obalových materiálů – vybrané předpisy,
• připravované novely a diskutovaná témata na úrovni EU,
• potraviny nového typu (nové potraviny) – dle nařízení (EU), 2015/2283 s účinností od 1. 1. 2018 a prováděcí nařízení,
• standardy bezpečnosti potravin a obalů (HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000) a jejich vztah k legislativním požadavkům EU a ČR.

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Aktuality pro výrobce potravin a obalů v roce 2020

Vybraný termín:

24.2.2020  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a dvě ? Součet zapište číslicemi.