Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé

Základní info

Cíle kurzu

Cílem je seznámit vás s problematikou odpadů ve stravovacích provozech a se základními povinnostmi původců odpadů.
Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář vám přinese odpovědi na otázky, co se má udělat s odpadem před jeho vyhozením, jak správně likvidovat zbytky jídel, zda je možné používat drtič odpadu, a mnoho dalších informací.

Určeno pro

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice odpadů ve stravovacích provozech dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za tuto oblast zodpovědní. Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).

Obsah kurzu

• přehled platné legislativy,
• základní pojmy a definice,
• legislativní požadavky (povinnosti při nakládání s odpady),
• povinnosti původce odpadů,
• hygienické požadavky,
• praktické nakládání s odpady ve stravovacích provozech.

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé

Vybraný termín:

6.4.2020  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a pět ? Součet zapište číslicemi.