Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Řízení alergenů ve stravovacích provozech

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s problematikou alergenů ve stravovacích provozech.

Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář přináší odpovědi na otázky, jak správně informovat o alergenech, na co si dát pozor při přípravě pokrmů a jaká preventivní opatření je možné zavést, aby nedocházelo ke kontaminaci alergeny.

Získáte přehled o tom, na co si dát pozor a čemu v praxi věnovat pozornost.

Určeno pro

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice alergenů ve stravovacích provozech dozvědět více.

Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).

Obsah kurzu

• základní pojmy,
• platná legislativa a požadavky,
• poskytování informací o alergenech (možnosti, specifika),
• zdroje informací o alergenech v používaných potravinách,
• alergeny v technologii výroby / při přípravě pokrmů (na co si dát pozor),
• možná preventivní opatření.

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Řízení alergenů ve stravovacích provozech

Vybraný termín:

14.9.2020  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a pět ? Součet zapište číslicemi.