Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

lektorka a poradkyně

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP.

Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému.
Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP.

Seminář je primárně určen pro výrobce potravin.

Obsah kurzu

• přehled potravinářské legislativy,
• mikrobiologie potravin,
• nebezpečí z potravin,
• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
• struktura systému HACCP (postup zavádění),
• ověřování systému,
• zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Vybraný termín:

8.12.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a šest ? Součet zapište číslicemi.