Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systém HACCP ve stravovacích provozech pro pokročilé

Základní info

Cíle kurzu

Cílem je prohloubit znalosti problematiky systému HACCP ve stravovacích provozech, co se musí a nemusí.

Na semináři budou vysvětleny nejčastější chyby při zavádění a udržování systému HACCP. Získáte informace, jak do systému zapracovat problematiku potravinových alergenů a dalších specifik stravovacího provozu.

Dozvíte se informace a praktické návody, jak provést aktualizaci, příp. zjednodušení, systému HACCP v praxi (ve vlastním provozu).

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou za systém Hazard Analysis and Critical Control Points (dále jen HACCP) zodpovědni, zejména pak vedoucím pracovníkům, interním auditorům, nebo pracovníkům provádejícím ověřování systému.

Účast doporučujeme primárně zástupcům stravovacích provozů (bude řešena oblast související s výrobou pokrmů).

Obsah kurzu

• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
• shrnutí postupu zavádění systému HACCP,
• nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence),
• možnosti zjednodušení systému,
• ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou),
• zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy).

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systém HACCP ve stravovacích provozech pro pokročilé

Vybraný termín:

18.12.2019  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a dvě ? Součet zapište číslicemi.