Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – IFS FOOD verze 7

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

lektorka a poradkyně

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v oblasti standardu IFS. Budou probrány a vysvětleny změny mezi verzi 6.1 a 7.

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky společností se zavedeným systémem bezpečnosti potravin podle normy IFS FOOD. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, pro vedoucí a členy týmu HACCP nebo krizového týmu a pro interní auditory.

Obsah kurzu

• úvod do systému – změn; struktura normy IFS Food verze 7, souhrn změn ve verzi 7,
• požadavky normy; nové a změněné požadavky, např. kultura bezpečnosti potravin; nebezpečí, kterým je třeba věnovat pozornost,
• průběh a druhy hodnocení, klasifikace odchylek, neohlášená hodnocení, vypořádání akčního plánu.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – IFS FOOD verze 7

Vybraný termín:

24.11.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a jedna ? Součet zapište číslicemi.