Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů

Praha

16 500
  • 10. 9. 2024 - 21. 11. 2024
  • 200 hodin (z toho 60 hodin teorie a 140 hodin praxe)
  • Systém výuky: Výuka teorie online 2x týdně v odpoledních hodinách (převážně 17-19 hodin). 4 řízená praktická pečení ve cvičné dílně. Provozní praxe v rozsahu 140 hodin podle individuálního rozpisu v provozovnách.

Kurz je koncipován jako příprava ke zkoušce před autorizovanou osobou, která je součástí kurzu. Výstupní doklad (Osvědčení) lze použít v rámci povinného souboru tří profesních kvalifikací k vydání živnostenského oprávnění. Jednotlivá Osvědčení o profesní kvalifikaci slouží pro zaměstnanecký poměr. Získání určité kombinace profesních kvalifikací opravňuje k připuštění k závěrečné zkoušce vedoucí k výučnímu listu, vždy v určitém oboru vzdělání. Závěrečnou zkoušku z oboru Cukrář (29-54-H/01) lze složit po předložení osvědčení o získání následujících profesních kvalifikací: Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva, Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků a Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů. Zkoušku lze složit na školách, kde se tento obor vyučuje. Více informací na stránkách www.narodnikvalifikace.cz

Cena je stanovena včetně studijních materiálů a zkoušky před autorizovanou osobou.

Výuka teorie v tomto termínu bude realizována převážně online. Program je tedy vhodný i pro mimopražské účastníky. Praktické nácviky proběhnou prezenčně. 

POKUD ŽÁDÁTE O ÚHRADU ÚŘAD PRÁCE, UVĚĎTE PROSÍM TUTO INFORMACI V POZNÁMCE ELEKTRONICKÉ PŘIHLÁŠKY. Provozní praxe v rozsahu 140 hodin je pro účastníky, kterým hradí kurz ÚP, povinná. 

Pro závaznou rezervaci místa v kurzu je nutné vyplnit elektronickou přihlášku.

Přihlásit se do kurzu