Cukrář (úplná kvalifikace)

Praha

22 500
  • 10. 9. 2024 - 14. 12. 2024
  • Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů 200 hodin + doškolení a zkoušky Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva a Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků (20 hodin)
  • Systém výuky: Výuka teorie online 2x týdně v odpoledních hodinách (převážně 17-19 hodin). 5 řízených praktických pečení ve cvičné dílně. Provozní praxe v rozsahu 140 hodin podle individuálního rozpisu v provozovnách.

Jedná se o řízenou přípravu ke zkouškám profesní kvalifikace v souladu s hodnotícími standardy NSK. Profesní kvalifikace Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů probíhá podle akreditovaného programu MŠMT, zbývající dvě profesní kvalifikace se vyučují formou doškolení. Soubor osvědčení o získání profesních kvalifikací lze použít jak pro zaměstnanecký poměr, tak k žádosti o živnostenské oprávnění, možná je i přihláška k učňovským zkouškám. Příprava obsahuje jak teoretickou, tak praktickou část.

Cena je stanovena včetně studijních materiálů a zkoušek před autorizovanou osobou.

Výuka teorie v tomto termínu bude realizována převážně online. Program je tedy vhodný i pro mimopražské účastníky. Praktické nácviky proběhnou prezenčně. 

Pro závaznou rezervaci místa v kurzu je nutné vyplnit elektronickou přihlášku.

Přihlásit se do kurzu