Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Celostátní ON-LINE konference pedagogických pracovníků, ředitelů škol a školských zařízení

Základní info

Srdečně vás zveme na ON-LINE živý přenos 2. ročníku Celostátní konference pro ředitele škol a školských zařízení, vedoucí pedagogické pracovníky a pedagogy.

Současná doba si žádá nové postupy a na každého z nás klade velké nároky. I přes všechny překážky jsme pro Vás připravili program on-line konference s aktuálními tématy, která reflektují nelehkou situaci ve vzdělávání nejen pro pedagogický sbor, ale i pro studenty samotné. Věříme, že náš tým lektorů vnese zajímavý vhled k práci pedagogických pracovníků při distančním vzdělávání a taktéž Vám osvětlí novinky v potřebné legislativě a bezpečnosti.

 

Program konference

 

PhDr. Pavlína Baslerová PhD.

Výzvy distančního vzdělávání v reflexi k obsahu vzdělávání, jeho hodnocení a uplatnění absolventa školy v dalším studiu a v životě

V režimu distančního vzdělávání se ze všech žáků i učitelů českých škol stali žáci ( a učitelé), kteří k efektivnímu vzdělávání potřebují podpůrná opatření 1. stupně. Ten je založen na individuálním přístupu a respektování individuálních možností a schopností každého zapojeného jedince a jeho sociálního okolí.

 

Mgr. Markéta Seidlová

Aktuální právní úprava ve FKSP

Novela vyhlášky FKSP platná od 1.1. 2020. Zaměříme se na správnou aplikaci v konkrétních podmínkách jednotlivých organizací a výklad jednotlivých ustanovení. Ukážeme si také praktické příklady správného a nesprávného použití fondu.

Souhrn změn platných od 1. 1. 2020

 

Bc. Jaroslav Kocián

BOZP a PO ve školství v platném znění

Seznámíme Vás s právními předpisy, které se vztahují k BOZP a PO ve školství (např. školský zákon §22a, 22b, 29 apod) a s povinnostmi vedoucích zaměstnanců ve vztahu k BOZP a PO, i se zásadními změnami v důsledku nové právní úpravy problematiky zdravotní péče na školách o zaměstnance a žáky.  Zabrousíme také do zákona 258/2000 Sb. v oblasti zotavovacích akcí a osvětlíme si nejčastější nedostatky při kontrolách OIP nebo HZS.

 

PhDr. Jitka Gabašová

Současná role učitele ve vzdělávacím procesu

V dnešní době převratných a částečně nepředvídatelných změn vyvstává před pedagogy nelehký úkol. Měli by se stát stabilním článkem výchovy a vzdělávání ve škole, nalézt efektivní a přitom bezpečný způsob komunikace s žáky, získat si jejich důvěru a zájem, aby je dokázali pozitivně motivovat k práci i v tak nelehkých podmínkách, jaké přináší distanční výuka.

 

Podrobný program a registrace na akci naleznete na: https://comenius.agency/conference-november-2020/ 

Celostátní ON-LINE konference pedagogických pracovníků, ředitelů škol a školských zařízení

Vybraný termín:

10.11.2020  Praha
10:30 – 17:00 hod.

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a pět ? Součet zapište číslicemi.