Barmanský kurz - Bartender Perfect

Základní info

Ojedinělý, intenzivní barmanský kurz v němž vás naučíme vše, co musíte za barem umět. Rychle a efektivně se budete rozvíjet a zdokonalovat v barmanství a mixologii. Osvojíte si mimo jiné nové cesty a postupy přípravy cocktailů a práci za barem, včetně working flairu. Zvláštní důraz je cílen na motivaci a sebedůvěru v návaznosti na uplatnění u nás i v zahraničí. Čeká vás práce a praxe za barem v klasickém i americkém stylu práce, seznámíte se s rozličným spektrem psaných i nepsaných zákonů.

Kvalitní, obsáhlý a bez kompromisů!

Důraz je kladen na individualitu barmana se zaměřením na profesionální přístup, etiketu a psychologii provozu. Kurz je veden principálem Barového institutu, který s odkazem na svou bohatou a úspěšnou profesionální kariéru v pražském Bugsy’s baru je zárukou osobního přístupu. Koná se ve školícím centru Barového institutu. Každý má k dispozici plnohodnotné a plně vybavené barmanské místo za americkým barem s tím nejlepším vybavením a ingrediencemi.

 

 

  • Profil certifikovaného barmana:
    Absolvent zná novinky a trendy v přípravě a servisu cocktailů a drinků. Orientuje se v široké nabídce prémiových produktů a je schopný nabídnout alternativy. Je připraven na práci za barem s předpokladem získání kvalitního pracovního místa, barmanské práce a odborné praxe. Je schopen připravit samostatně desítky cocktailů a drinků, zná jejich zajímavosti, výrobní postupy, zdobení a servis. Orientuje se v barové nabídce produktů a zbožíznalectví.
  • Certifikace:
    Intenzivní barmanský kurz je zakončen prověřením znalostí a předáním dvou certifikátů v anglickém jazyce s mezinárodní platností od Barového institutu a České barmanské asociace (CBA). Jedná se o prestižní mezinárodní certifikáty. Certifikáty jsou v anglickém jazyce, respektované a uznávané po celém světě.

 

Barmanský kurz - Bartender Perfect

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu
10:00 – 18:00 hod.

Cena
4 545 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a čtyři ? Součet zapište číslicemi.