Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

ISO 9001:2015 a řízení rizik - in-house (2 dny)

Základní info

Systematický přístup myšlení se zaměřením na rizika, je jedním z významných změn v normě ISO 9001: 2015. Takový přístup umožňuje preventivní opatření a není tudíž pouze jedním z prvků systému řízení kvality. Na semináři vám předáme informace o nových požadavcích EN ISO 19011:2018, podělíme se s vámi o užitečné rady, jak se na audit připravit a na jaké důležité věci se při auditu a po něm zaměřit.

Využívá se při certifikaci pro nezávislé posouzení schopnosti organizace plnit požadavky normy ISO 9001; pro posouzení zákazníků, plnění požadavků předpisů, vlastních požadavků stanovených pro efektivní fungování všech procesů a neustálého zlepšování systému managementu kvality.

 

PRO KOHO JE URČEN: 

Seminář je určen pro všechny zájemce podniků a společností, kteří si potřebují rozšířit vědomosti z oblasti systémové normy ISO, všem začínajícím auditorům, případně osobám, které se podílejí na tvorbě a rozvoji systémů řízení ve firmách

 

ČAS: 2denní seminář od 08:30 - do 16:00

POŽADAVKY-PODMÍNKY: bez podmínek

MÍSTO: dle požadavku objednavatele nebo v provozovně ELUKA s platným servisem

PROVOZOVNA: ELUKA, Písecká 904, 386 01 Strakonice (vedle Mountfieldu)

 

DALŠÍ INFORMACE: 

Všechny reservace jsou nejdříve ověřeny z hlediska dostupnosti. Faktura je vystavena až v případě skutečné realizace semináře.

ISO 9001:2015 a řízení rizik - in-house (2 dny)

Vybraný termín:

 Jihočeský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a šest ? Součet zapište číslicemi.