Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Manažer a interní auditor HACCP

Základní info

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen zaměstnancům, kteří provádějí interní audit HACCP v organizaci. A všem pracovníkům, kteří mají zájem o rozšíření znalostí z oblasti potravinářského průmyslu.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Kurz je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů auditování.
Osvojíte si nároky správné výrobní a hygienické praxe.
Seznámíte se s problematikou modifikovaných organismů a alergenů.
Součástí kurzu jsou praktické ukázky auditování a fotodokumentace.


Po absolvování kurzu účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM
Prezence posluchačů 1. den: 8.30 - 9.00 hod.

1. den: 9.00 až 16.30 hod.
  • Systémy HACCP
  • Přehled legislativy v oblasti HACCP
  • Správná výrobní a hygienická praxe
  • Problematika genetiky modifikovaných organismů a alergenů
  • Fotodokumentace

2. den: 9.00 až 15.00 hod.

  • Základní právní předpisy vztahující se k potravinám
  • Úvod do auditování, terminologie auditu
  • Proces auditování dle ČSN EN ISO 19011:2018 Směrnice pro auditování systémů managementu
  • Audit krok za krokem
  • Záznamy z auditu
  • Příklady auditu v potravinářském průmyslu


Lektor: Ing. Václav Štursa

Manažer a interní auditor HACCP

Vybraný termín:

13.4.2020 –  14.4.2020  Jihomoravský kraj

Cena
4 600 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a tři ? Součet zapište číslicemi.