Obchodní jednání v angličtině

Základní info

I v angličtině můžete vést obchodní jednání jako profesionál.

Připravíme vás na profesionálně vedené jednání se zahraničními klienty v angličtině. Získáte jistotu v komunikaci, procvičíme si i reakce v nenadálých a nestandardních situacích. 

Kurz vyučují lektoři, kteří mají zkušenost z byznysu a současně mají praxi v učení angličtiny. Kurz bude maximálně praktický, spíše ve formě workshopu, než klasické výuky. Klient si s lektorem procvičuje simulaci reálného jednání a také různé nečekané situace, které mohou nastat. Učí se tím v angličtině rychle reagovat i v nestandardních situacích. 

Součástí sobotního bloku je i společný oběd či večeře, která naváže na obchodní jednání a bude zaměřená na společenskou konverzaci s obchodními partnery. 

Kurz vždy upravíme na míru konkrétnímu klientovi/skupince, podle zaměření jejich firmy a konkrétních potřeb při jednání se zahraničními partnery. To znamená, že pokud vaše společnost například obchoduje s obráběcími stroji, nebude se lektor věnovat nácviku obchodního jednání v obecné rovině, ale dopředu pro vás připraví kurz tak, abyste se soustředili na váš obor, potřebnou slovní zásobu a vaší konkrétní pozici ve firmě. 

Kurz je určený především pro vedení firem, manažery a podnikatele, kteří vedou obchodní jednání se zahraničními klienty v angličtině.
Kurz ale mohou využít například i studenti ekonomie, kteří si chtějí procvičit obchodní angličtinu v praktickém kontextu.

 

Obchodní jednání v angličtině

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a tři ? Součet zapište číslicemi.