Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – IFS FOOD verze 7

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová Ph.D.

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v oblasti standardu IFS. Budou probrány a vysvětleny změny mezi verzi 6.1 a 7.

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky společností se zavedeným systémem bezpečnosti potravin podle normy IFS FOOD. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, pro vedoucí a členy týmu HACCP nebo krizového týmu a pro interní auditory.

Obsah kurzu

• úvod do systému – změn; struktura normy IFS Food verze 7, souhrn změn ve verzi 7,

• požadavky normy; nové a změněné požadavky, např. kultura bezpečnosti potravin; nebezpečí, kterým je třeba věnovat pozornost,

• průběh a druhy hodnocení, klasifikace odchylek, neohlášená hodnocení, vypořádání akčního plánu.

Poznámka

Pokud neobdržíme písemné storno, je objednavatel povinen uhradit plnou cenu dle zaslané objednávky/faktury (více v Obchodních podmínkách).

Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace.
Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30.
Připojit se můžete z počítače i mobilu.
V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy.

Do 3 dnů po skončení on-line výuky obdržíte e-mailem odkaz se záznamem s platností na 7 kalendářních dnů.

Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 777 741 787), se vším vám pomůžeme.

Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno.

On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX a.s.

Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – IFS FOOD verze 7

Vybraný termín:

24.11.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a devět ? Součet zapište číslicemi.