KURZY ANGLIČTINY PRO VEŘEJNOST

kurz

Základní info

... pro koho jsou kurzy v LITE určeny?

  • pro lidi, kteří s angličtinou začínají
  • pro chronické začátečníky, kteří již s angličtinou začínali mnohokrát, ale stále nejsou schopni ji používat v životě…a chtějí to konečně změnit!
  • pro ty, kteří již mají dobré pasivní znalosti, ale potřebují se ROZMLUVIT!
  • a také pro ty, kteří již komunikují, ale chtějí si své znalosti udržovat a dále rozšiřovat


Po zvládnutí programu studenti získávají certifikát LITE.

Našimi studenty jsou lidé, kteří se rozhodli naučit se anglicky rychle a efektivně. Jsou to lidé, kteří mají cíl a vědí, že zvládnutí angličtiny jim přinese nové možnosti, ať už při cestování, získávání nových přátel či lepší práce, nebo při navazování nových obchodních vztahů.

Studují u nás manažeři, podnikatelé i zaměstnanci. Lidé, kteří se chtějí domluvit na dovolené i studenti, kteří se potřebují připravit na zkoušky z angličtiny. Chodí k nám i důchodci, kteří zůstali duchem mladí a rádi cestují nebo mají část rodiny v cizině. Jsme přesvědčeni, že každý se může naučit anglicky, pokud sám chce, a rádi každému podáme pomocnou ruku.

Náplň kurzů

Program LITE je rozdělen do 9 úrovní od úplných začátečníků po pokročilé. Ve všech úrovních klademe důraz na MLUVENÍ a na skutečné zažití látky. Díky tomu jsou pak studenti schopni používat probíranou látku v reálném životě!

V prvních 5 úrovních (B0, B1, B2, B3 a B4) si studenti osvojí základní slovní zásobu potřebnou pro běžné životní situace (rodina, každodenní aktivity, v restauraci, cestování po městě, u lékaře, na dovolené, telefonování atd.) a zvládnou tvorbu otázek i odpovědí ve všech běžně používaných časech (až po předpřítomný čas).

V následujících 4 pokročilých úrovních (Int1, Int2, Int3, Int4) studenti přecházejí na složitější časy, mluví v souvětích, pracují na plynulosti projevu, pohotovosti a výslovnosti. Slovní zásoba již zahrnuje také fráze, abstraktní témata či angličtinu pro práci a obchod (na letišti, nakupování, památky, vztahy mezi lidmi, pocity, kancelář, ucházení se o práci, obchodní jednání, příroda a životní prostředí, film a divadlo atd.). Po absolvování programu mají studenti aktivní znalost cca 2500 - 3000 anglických slov a používají všechny větné vazby (tj. gramatiku) na úrovni základní státní jazykové zkoušky.

Každá úroveň je zakončena písemným i ústním testem. Po zvládnutí programu studenti získávají certifikát LITE.

 

Čas, intenzita, cena, zahájení kurzů

Kurzy probíhají po celý den, v ranních, odpoledních i večerních hodinách.

Optimální pro studium jazyka je věnovat se mu kratší dobu (řádově několik měsíců) intenzivněji a dostat se na úroveň, kdy je člověk schopen používat jej v životě a tudíž jej nezapomene. Proto většina kurzů u nás probíhá 3x týdně nebo 2x týdně. Je možné kombinovat i pracovní dny spolu s víkendem.

Cena kurzu závisí na zvolené délce programu (počtu absolvovaných úrovní), dnech a časech studia. V LITE Praha se cena pohybuje od 205,- do 225,- Kč/vyuč.hod., na pobočkách mohou být ceny rozdílné.

Všechny úrovně jsou otevírány průběžně během celého roku, takže studium je možné začít kdykoli. Jedna úroveň trvá v průměru 5 týdnů.

Po absolvování jakékoliv úrovně můžete hned pokračovat bez přestávky ve stejných časech další úrovní. Absolvování všech úrovní vyjde na 10 měsíců a student se dostane od úplného začátečníka na úroveň pokročilý.

Ukázková hodina zdarma

Navštivte naši ukázkovou hodinu a vyzkoušejte si výuku v LITE na vlastní kůži :o). Zjistíte, jak se efektivně učit slovíčka, jak se naučit myslet v angličtině, že gramatika není strašák a co je třeba dělat, aby se člověk nebál mluvit. Ukázková hodina trvá 90 minut a pořádáme ji každý týden. Srdečně Vás zveme!

Pro nejbližší termín ukázkové hodiny volejte na tel.: 222 241 500 nebo se přihlašte on-line na: www.lite.cz

Rozřazovací test

Pro správné zařazení do úrovní se píší rozřazovací testy (kromě úplných začátečníků). Test má písemnou a ústní část. Jakmile dopíšete, naši pracovníci ho s vámi vyhodnotí, určí vaši stávající úroveň angličtiny a podle toho, na jaké úrovni jste a jaký máte v angličtině cíl, vám doporučí program, který vás k tomuto cíli dovede. Program má již konkrétní datum zahájení, délku, intenzitu, cenu atd.

Test je zdarma, trvá cca 1hod a je možné ho absolvovat kdykoli od Po-Pá od 8:30 do 18:00 v kanceláři. Prosíme, abyste na vyhodnocení nemuseli čekat, objednejte se telefonicky předem.

Jak se přihlásit

Máte-li již vybraný konkrétní kurz nebo program, jednoduše si zažádáte o přihlášku do kurzu. Přihlášku vám vytiskneme v kanceláři LITE nebo vám ji můžeme zaslat e-mailem předvyplněnou (kopii přihlášky si vytisknete, podepíšete a pošlete zpět poštou).

S přihláškou se obvykle skládá rezervační záloha 500,-Kč, čímž máte místo v kurzu blokované. Spolu s vyhotovením přihlášky se rovněž domluvíte na způsobu platby (resp. doplatku).

KURZY ANGLIČTINY PRO VEŘEJNOST

Vybraný termín:

 Praha

Cena
205 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu Skoleni.cz.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.