​ISO 37001 Internal Auditor

Ing. Vladimír Karas

Kurzem Vás provede Ing. Vladimír Karas

Konzultant a lektor v oblasti managementu, bezpečnosti informací a ICT (rozvoj, řízení změn, strategický management, cost cutting).

Základní info

Komu je kurz určen:

  • ABMS Interní Auditor (Anti-Bribery Management System) je určen pro profesionály v oblasti řízení rizik, interního auditu a compliance, kteří chtějí získat hlubší znalosti o systémech řízení proti úplatkářství a naučit se, jak provádět interní audit těchto systémů.
  • Tento kurz je vhodný pro interní auditory, kteří již mají základní znalosti o systémech řízení a jejich auditování a chtějí se specializovat na audit systémů řízení proti úplatkářství.
  •  Dále je vhodný pro manažery a vedoucí pracovníky, kteří jsou zodpovědní za řízení rizik spojených s korupcí a za vytváření a implementaci opatření na prevenci korupce a úplatkářství v organizaci.

Co Vás kurz naučí:

  • ABMS zahrnuje řadu opatření, jako jsou například vzdělávací programy pro zaměstnance, etický kodex, procesy pro hodnocení dodavatelů a zákaznických vztahů a interní kontroly a auditování.
  • Cílem ABMS je nejen minimalizovat rizika korupčního chování, ale také zlepšit reputaci organizace a zvýšit důvěryhodnost a spokojenost zákazníků a dalších zúčastněných stran.

​ISO 37001 Internal Auditor

Vybraný termín:

 Praha

Cena
1 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a osm ? Součet zapište číslicemi.