Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Business Brunch ® Týmové učení

Kurzem Vás provede PhDr. František Hroník

Ředitel společnosti Motiv P a odborný garant kvality jejích rozvojových a poradenských programů. Zkušený psycholog, lektor a kouč. Autor odborných…

Základní info

Business Brunch® je inspirativní vzdělávací akce, kterou navštěvují pracovníci, manažeři, personalisté a ředitelé z různých organizací. Stěžejním bodem programu je vystoupení řečníka, který hovoří o důležitých, ale zároveň aktuálních tématech. Na Business Brunchích vystupují i zajímaví hosté, odborníci ve svých oborech, kteří se podílí o své zkušenosti. V neposlední řadě je součástí každého setkání také virtuální kurz, tištěná příručka a videa. 

Stále žijeme v iluzi individuálního vědění, pokrok je ovšem dán zejména týmovým pojetím a sdílením, předáváním zkušeností. Funkční vztahy mezi pracovníky jsou klíčové, přesto se snadno zanedbávají pod vahou urgentních problémů a pracovního tlaku. Každý něco ví, na něco slyší a každý může mít užitečnou roli v týmu, která mu sedí. Budeme mluvit o tacitních znalostech, které se nejlépe předávají, když lidé dělají spolu. Na listopadovém Business Brunchi® se budeme tedy věnovat metodám týmového učení a perspektivám týmové práce, která se stává základní jednotkou řízení namísto jedince. 

Business Brunch ® Týmové učení

Vybraný termín:

7.11.2023  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu
09:00 – 12:00 hod.

Cena
2 490 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a devět ? Součet zapište číslicemi.