Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Business Brunch ® Umění dialogu a respekt

Kurzem Vás provede PhDr. František Hroník

Ředitel společnosti Motiv P a odborný garant kvality jejích rozvojových a poradenských programů. Zkušený psycholog, lektor a kouč. Autor odborných…

Základní info

Business Brunch® je inspirativní vzdělávací akce, kterou navštěvují pracovníci, manažeři, personalisté a ředitelé z různých organizací. Stěžejním bodem programu je vystoupení řečníka, který hovoří o důležitých, ale zároveň aktuálních tématech. Na Business Brunchích vystupují i zajímaví hosté, odborníci ve svých oborech, kteří se podílí o své zkušenosti. V neposlední řadě je součástí každého setkání také virtuální kurz, tištěná příručka a videa. 

Dnešní doba je velice rychlá, plná resolutních vyjádření, strachů a mnoho dalšího. O to více vyvstává potřeba dialogu. Jasné předání zprávy tvoří základ úspěchu jednání a opravdový respekt se rodí z porozumění druhému a z úcty k sobě samému. Odlišíme si diskusi, debatu a dialog, každý má totiž své místo. Řekneme si proč je důležité umět pochybovat nejen o něčem mimo mě, ale i o sobě a jak si přitom projevovat respekt, který si bude odlišovat od tolerance. Rádi Vám také objasníme základní principy úspěšného dialogu a prozradíme, jakým chybám se vyvarovat. Taktéž se budeme věnovat tématu hranic. 

Business Brunch ® Umění dialogu a respekt

Vybraný termín:

26.9.2023  Jihomoravský kraj
09:00 – 12:00 hod.

Cena
2 490 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a šest ? Součet zapište číslicemi.