Liniový manažer

Základní info

Na dílně se sny a plány firmy mění v hodnotu a zodpovědnost za to nese liniový manažer.

Proč  kurz Liniový manažer?

Liniový manažer je v první linii, řeší problémy s nedostatkem kvalifikované pracovní síly. Dopadají na něho potíže s materiálem od dodavatele, tlačí na něho obchodníci, vykrývá vlivy všech zainteresovaných stran. To vše dělá často bez jakékoliv průpravy. Vypracoval se často na pozici mistra z nejlepšího dělníka a zvládat záludnosti výroby najednou nestačí. Potřebuje umět pracovat s podřízenými, stresem, řídit práci, vést lidi, motivovat je, umět srovnat situaci i řešit konflikty. Potřebuje být za vedoucího i kamaráda.

Přínosy

Liniový manažer se posune od ad hoc rozhodování, motivování a komunikace k vědomějšímu přístupu, kdy bude umět adekvátně volit nástroje a postupy, které odpovídají situaci a zároveň respektují jeho osobnost a osobnost podřízených.

Metodika

Kurz bude veden tak, aby si liniový manažer odnesl jasné, jednoduché a srozumitelné postupy, ve kterých se bude orientovat a najde si v nich svůj styl, kontext, rámec pro využití ve své praxi. Namísto univerzálních návodů bude veden k nalezení jedinečných řešení pro svou práci.

Jednotlivé dny jsou plné případových studií, prožitkových aktivit a otevřené facilitované diskuze nad hlavními tématy daného dne a i nad tématy, která si mistři přinášejí přímo z praxe.

Kurz skvěle propojuje základ teorie s nácvikem dovedností a jejich propojením do každodenní praxe.

Čas věnujeme sebereflexi a akčním krokům.

lektorka Michaela Holisova

Michaela se specializuje především na práci s týmy a jejich lídry na všech úrovních firemní hierarchie. Provádí skupiny i jednotlivce pojmenováním kdo jsme, kam směřujeme a jak se tam dostaneme. Při tom se dotýká nastavení firemní kultury a hodnot, talentů a týmových rolí, vyladění uvnitř i vně týmu. Nevyhýbá se ani provádění při nastavování strategií či systémů.

Na svých workshopech vychází ze své praxe v oblasti nákupu a logistiky ve firmách výrobních i obchodních, z pozic manažera i specialisty. Opírá se taktéž o zkušenost získanou při budování vlastního podnikání v oblasti realit a vzdělávání.

Termíny připravujeme na jaro 2021

Více informací k termínů vám poskytne Kateřina Schediwá schediwa@akademiesro.cz, +420 773 562 888

 

Liniový manažer

Vybraný termín:

 Libchavy (u Ústí nad Orlicí)

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a devět ? Součet zapište číslicemi.