Mars Lander - ITIL 4 Simulace

Základní info

Představení simulace hry - Mars Lander - ITIL 4 Simulace

Naučíte se využívat ITIL 4 v každodenní práci. Díky IT zvednete hodnotu celé firmy. Toto a mnohem více si osvojíte na praktické simulaci Mars Lander - ITIL 4 Simulation. Naučíme vás to, o čem nemá 90% absolventů kurzu ITIL 4 vůbec ponětí. Po této manažerské simulaci využijete potenciál IT Service Managementu na plno.

Cílová skupina

Všem, kteří chtějí zažít Service Value System ITIL 4 v praxi.Jelikož cílem je zažít na vlastní kůži nové způsoby práce a prožít si moderní přístupy (Agile, Lean a DevOps) na reálných situacích, nevyžaduje kurz žádné specifické znalosti. Účastnit se tak mohou všichni zájemci. 

Cíle simulace 

  • Osvojit si ITIL 4 v praxi
  • Správně integrovat vendory do vašich služeb
  • Rozvíjet “myšlení zákazníků” v interním týmu
  • Efektivněji rozložit pracovní zátěž (end-to-end) a eliminovat neplánované práce
  • Stát se flexibilní organizací, která reaguje rychle a efektivně na měnící se požadavky

Benefity

Jde o nejefektivnější způsob, jak v rámci organizace stimulovat nové přístupy AgileLean a DevOps. Ne pomocí velkého, složitého, projektu. Ale na manažerské simulaci. Za pomocí Quick Win, tedy malých, ale vysoce efektivních kroků. A také za pomocí vlastní motivace. Protože tato simulace vás zaručeně vtáhne do děje. 

Procvičíte si také všechny procesy a principy na jedinečném příběhu cesty do kosmu a přistání na Marsu se sondou Mars Lander přesně tak, jak tento projekt realizovala NASA.

Mars Lander - ITIL 4 Simulace

Vybraný termín:

 Praha

Cena
24 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a šest ? Součet zapište číslicemi.