Od správy majetku k facility managementu (z řady 90+30)

Ing. Ondrej Strup, IFMA Fellow

Kurzem Vás provede Ing. Ondrej Strup, IFMA Fellow

V roku 1999 inicializátor oboru v ČR, zástupce ČR v normalizačních komisích. Garant rekvalifikace facility manažerů (MŠMT). Externí vyučující ČVUT FSv

Základní info

V odborné i laické veřejnosti stále přetrvává představa facility managementu jako oboru zajišťujícímu pouze správu budov a majetku. Správa majetku je skutečně základem oboru, který se však prudce vyvíjí a v současnosti zajišťuje komplexní “zázemí” organizací, tj. interní služby. Ve vyspělých zemích je facility manažer zodpovědný za “denní chod” všech činností, které nepatří do základních procesů (výrobních a obchodních). Jedná se o vysoce náročný obor, který již má svá pravidla, své standardy. V tomto webináři se seznámíte s hlavními zásadami facility managementu. Získáte základní přehled o šíři oboru, jeho přínosech i rizicích.

V krátkém čase 90 minut Vás lektor seznámí s kořeny oboru a jeho současným vnímání. V následujících 30 minutách bude prostor pro diskuzi a otázky. Lektor je aktivně zapojen do standardizace tohoto oboru (ISO 41000), řídil několik velkých implementací facility managementu do místních poboček globálních společností. Seznámí Vás s principy oboru i konkrétními možnostmi, jak podpořit zázemí vašich společností. 

Od správy majetku k facility managementu (z řady 90+30)

Vybraný termín:

 Praha

Cena
990 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a jedna ? Součet zapište číslicemi.