Významné změny v pracovním právu 2024

course

Information

Obsah semináře:

1. Novela zákoníku práce

Představíme si významnou novelu zákoníku práce se zaměřením na body, které jsou účinné od roku 2024. Věnovat se budeme úpravám v oblasti práce z domova, spolupráce se zaměstnanci na DPP/DPČ či nové informační povinnosti. Podíváme se blíže na to, jaké příležitosti přinesla novela v oblasti digitalizace. Novele zákoníku práce bude věnována přibližně polovina semináře.

2. Novela zákona o zaměstnanosti

Probereme novelu zákona o zaměstnanosti dopadající především na agentury práce a agenturní zaměstnávání obecně. Řekneme si, jaké změny z praktického pohledu dopadají na uživatele agenturních zaměstnanců.

3. Změny konsolidačního balíčku

Představíme si také změny, které vyplývají z tzv. konsolidačního balíčku, a to pohledem personalisty (nepůjde o detailní výklad pro mzdové účetní). Zaměříme se zejména na změny v benefitech a dopady na spolupráci se zaměstnanci na dohody o provedení práce.

4. Úpravy vyhlášek a nařízení

Projdeme změny vyplývající z každoročních úprav různých vyhlášek a nařízení – výše paušálních nákladů při práci z domova, úprava minimální mzdy a další změny.

5. Pod pokličkou MPSV

Podíváme se na další chystané změny v pracovním právu, které nás čekají v roce 2024 a 2025, zejména připravované implementace evropských směrnic o minimálních mzdách a rovném odměňování mužů a žen.
Seminář je určen:

zejména personalistům, ale také vedoucím zaměstnancům a jiným osobám, které se zabývají vedením lidských zdrojů.

Významné změny v pracovním právu 2024

Selected course term

17.6.2024  Prague More information about the course term

Price
4 990 CZK + 21% VAT Pricing details

Course terms

Prague
Course term shown

Provider contact information available upon registration

The provider of this course does not have a commercial presentation at Skoleni.cz.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Or use the enquiry form.