Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Copywriting (CZ)

Základní info

Popis kurzu

Toto školení nabídne účastníkům komplexní pohled na tvorbu obsahu pro web, včetně praktických dovedností a nástrojů, které mohou okamžitě aplikovat ve své práci.

Cíle kurzu

Naučte se, jak psát texty, které návštěvníky na váš web nejen přivedou, ale následně je i přesvědčí.

Určeno pro

Školení je určeno pro ty, kteří se chtějí naučit překonat psací blokádu a efektivně začít psát. Patří sem jak začínající copywriteři, kteří se potřebují seznámit se základy psaní obsahu pro web a optimalizací pro vyhledávače (SEO), tak i ti, kteří chtějí zdokonalit své schopnosti v oblasti UX (uživatelské zkušenosti) a copywritingu. Školení je také vhodné pro ty, kteří hledají praktické nástroje a strategie, jak rychleji a efektivněji tvořit obsah, včetně využití AI nástrojů.

Obsah kurzu

Jak překonat bariéru bílého papíru a blikajícího kurzoru aneb jak rychle začít psát:
  • Techniky a strategie pro překonání psací blokády a zahájení psaní. Praktické cvičení na zahájení psaní a překonání mentálních překážek. Web copywriting – co si pohlídat, základy SEO, jak probíhá spolupráce copywritera a SEO specialisty:
  • Principy efektivního web copywritingu. Základy SEO a jak je začlenit do psaní obsahu.Optimální spolupráce mezi copywriterem a SEO specialistou a řešení běžných konfliktů.
UX a copywriting:
  • Význam spojení uživatelského zážitku (UX) a copywritingu pro efektivní komunikaci na webu. Strategie pro psaní obsahu s ohledem na uživatelskou přívětivost a souvislost s UX designem.
Návody a tipy na AI nástroje, které nám skutečně pomohou rychleji/efektivněji tvořit obsah:
  • Představení a praktické ukázky AI nástrojů pro tvorbu obsahu. Jak využít AI nástroje k urychlení a zefektivnění psaní obsahu bez ztráty kvality.

Copywriting (CZ)

Vybraný termín:

3.4.2024 –  4.4.2024  Moravskoslezský kraj

Cena
13 900 Kč + 21% DPH

Termíny kurzu

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a tři ? Součet zapište číslicemi.