Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

LOGISTICKÝ AUDIT

kurz

Základní info

Chcete se naučit, jak zjistit, co ve firmě z pohledu logistiky funguje a co ne? Trápí Vás neefektivita realizace zakázky a chcete to změnit? Chcete si udělat jasno v tom, které činnosti souvisí s efektivní realizaci zakázky a zda a jak je realizujete? Chcete se srovnat se špičkami v oboru a připravit novou strategii, která Vám pomůže v boji s konkurencí?

První logistický audit v české firmě proběhl v roce 2000 a v roce 2003 vznikla Komora logistických auditorů (KLA). Ta nejen sdružuje profesionální auditory, ale také trvale rozvíjí metodiku provádění logistického auditu tak, aby se pro každou auditovanou společnost stal skutečným počátkem nového rozvoje logistiky (jak interní, tak i SCM).

Během dvou dnů semináře „Logistický audit“ mají jeho účastníci jedinečnou šanci se podrobně s metodikou KLA seznámit (včetně nácviku specifických auditorských postupů) a navíc převzít cenné zkušenosti z řady případových studií vytvořených z výsledků konkrétních logistických auditů. Součástí výkladu je také srovnání metodiky KLA s metodikou VDA 6.3, MMOG a DMAIC. Lektory tohoto kurzu jsou výlučně renomovaní auditoři z KLA.

LOGISTICKÝ AUDIT

Vybraný termín:

14.11.2023 –  15.11.2023  Brno
09:00 – 16:00 hod.

Cena
9 590 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu Skoleni.cz.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.