Data Academy

Základní info

Otevřete si cestu k úspěšné kariéře v datovém oboru! Náš 12týdenní studijní program vás připraví na pozici v oblasti datového zpracování, analýzy či automatizace. V akademii budou probrány Microsoft produkty jako Excel, VBA, OfficeScripts, Power Query, PowerBI a Power Automate.

Popis akademie

Datová akademie je určena pro zájemce o datový obor, kteří již umí pracovat s Excelem na základní úrovni a vědí, jak vypadá programátorský kód. Nemusíte mít programátorské znalosti, s kódy se však v akademii setkáte. V akademii se zaměříme na více produktů, abyste získali komplexní přehled a možnost vybrat si svůj směr specializace.

V úvodu představíme pokročilejší Excel formou čištění dat a tvorby automatických šablon. Následně se zaměříme na Power Query sloužící k transformaci, spojování a čištění dat z různých zdrojů k usnadnění procesů extrakce a transformace dat (ETL) pro následnou analýzu a vizualizaci v nástrojích jako Excel nebo PowerBI. V dalších týdnech se podíváme na tvorbu skriptů ve VBA, který automatizuje datové procesy v Excelu. Podobným produktem je Office Scripts, moderní nástroj založený na TypeScriptu.

Následně se podíváme na Power Automate sloužící k automatizaci bez nutnosti znalosti programování, které zlepšují efektivitu a produktivitu v různých oblastech. Na závěr se naučíme základy práce v databázích za pomocí mySQL. Po každém probraném tématu se můžete těšit na závěrečný projekt, který vám pomůže procvičit získané dovednosti.

Akademie probíhá jednou týdně online z pohodlí vašeho domova a jedna lekce trvá 2 hodiny. Celá akademie je rozložena do 12 týdnů. Po absolvování akademie budete schopni analyzovat data a automatizovat procesy pro získání pracovní pozice v datové oblasti. 

Data Academy

Vybraný termín:

 ONLINE
00:00 – 00:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a tři ? Součet zapište číslicemi.