Junior Java programátor/ka

Základní info

Otevřete si cestu k programátorské kariéře! Náš 12-týdenní studijní program Java Programování s Git, SQL a Spring Boot vás rychle připraví na pozici junior Java programátora/ky. Získáte dovednosti v Javě, Gitu, SQL a Spring Boot a naučíte se vytvářet REST API. A to všechno zvládnete online z domova!

Popis akademie

Kurz Java Programování s Git, SQL a Spring Boot je určen pro začínající programátory, kteří již znají základní principy programování, jako jsou proměnné, cykly a funkce, a chtějí se nyní věnovat programování v Javě na pokročilejší úrovni. V prvních týdnech se budeme věnovat úvodu do Javy a základním dátovým strukturám.

Následně se zaměříme na práci s výjimkami a soubory a naučíme se základy objektově orientovaného programování. Dále budeme pokračovat s unit testy a Streams API a abychom byli schopni lépe spravovat své projekty a pracovat na nich v týmu, ukážeme si Git a GitHub.

Další témata zahrnují SQL a MySQL, které jsou klíčové pro práci s databázemi, a Spring Boot, framework pro tvorbu backendu webových aplikací. Následně se zaměříme na ORM (Object-Relational Mapping) a práci s daty, což jsou důležité dovednosti pro efektivní práci s databázemi a datovými modely. Kurz zakončíme vytvořením REST API a seznámením se s nástroji jako Postman a Swagger pro testování API. Během kurzu budete samostatně pracovat na různých projektech a postupně budete rozvíjet své dovednosti a znalosti v oblasti Java programování a webového vývoje. Tím získáte praktické dovednosti potřebné pro práci jako Java programátor/ka. 

Junior Java programátor/ka

Vybraný termín:

 ONLINE Upřesnující informace k termínu
00:00 – 00:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a osm ? Součet zapište číslicemi.