Kurz Automation Tester

Základní info

Popis kurzu

V rámci kurzu se seznámíš s pracovním prostředím, nástroji a frameworky pro automatizaci. Vytvoříš své první testovací skripty. Budeš se věnovat funkčnímu testování a také testování výkonnosti. Na závěr se naučíš testovat databáze.

Cíle kurzu

Toto je další úroveň testování a navazuje na kurz manuálního testování. Kurz se koná dálkově o víkendech, takže jej můžeš snadno skloubit s prací. Automatizace testování ti umožní eliminovat opakovanou práci a rozšířit svůj arzenál o další přístupy, např. zátěžové testování apod.

Určeno pro

Kurz je určen pro testery, kteří již mají alespoň krátkou praxi. Pokud mezi tvé silné stránky patří trpělivost a pečlivost a rádi pracujete s lidmi a umíte se vcítit do uživatele - práce testera automatizace je určena právě pro tebe.

Obsah kurzu

  • Prework: Připravíš se na kurz
    Připravíš se na hlavní část kurzu, naučíš se základy Javy, HTML a CSS a základy Linuxu. První části říkáme Prework a probíhá formou samostudia před začátkem kurzu. Po celou dobu máš k dispozici mentora, který ti pomůže kdykoliv si nebudeš vědět rady.
  • Blok 1: Naučíš se teoretické základy
    Dozvíš se, jak mohou automatické testy podpořit práci manuálního testera, a zda lze každou aplikaci testovat automaticky. Osvojíš si nejoblíbenější nástroje a frameworky používané pro automatizované testování.
  • Blok 2: Své znalosti uplatníš v praxi
    Vytvoříš testovací automat (zaměřený na testování funkcí a výkonnosti) pro skutečnou aplikaci. Osvojíš si využití svých znalostí pro každodenní práci.
  • Blok 3: Naučíš se nové testovací nástroje
    Po skončení kurzu ti poskytneme další materiály, díky kterým se naučíš automatizovaně testovat databáze.

Předpoklady

Nutnost základní znalosti anglického jazyka

Studijní materiály

Learning Management System

Metody výuky

Distanční, online

Kurz Automation Tester

Vybraný termín:

8.7.2024 –  31.8.2024  ONLINE

Cena
22 000 Kč + 0% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a sedm ? Součet zapište číslicemi.