Kurz Datová analýza v Pythonu

Základní info

Popis kurzu

Naučíš se základy jazyka Python, díky kterému budeš moci automatizovat tvorbu sestav a reportů. Naučíš se získávat data z externích služeb a webových stránek. Konkrétně se naučíš používat Python knihovnu Pandas, SQL, JSON a API, web scraping a generování PDF.

Cíle kurzu

Více než 90 % existujících dat na světě bylo vytvořeno v posledních letech. Nyní se jedná o nejcennější zdroj na světě. S naším kurzem se za 3 měsíce naučíš, jak data efektivně využívat a zlepšit svou práci. Tento kurz je součástí série Data Analyst, ale může být absolvován samostatně.

Určeno pro

Kurz je určen lidem, kteří mají zkušenosti s Excelem a analýzou dat. Nedostatek zkušeností tě však z účasti na kurzu nevylučuje. Pokud je pro tebe důležité porozumět co se skrývá v datech a nechybí ti pečlivost, všímavost a přesnost - je tento kurz určen právě pro tebe.

Obsah kurzu

  • Prework: Naučíš se základy Pythonu
    Připravíš se na hlavní část kurzu, naučíš se základy jazyka Python. Osvojíš si syntaxi a základní funkce.
  • Použiješ Python pro analýzu dat
    Hlavní část kurzu kombinuje výuku s lektorem ve virtuální třídě a spolužáky s praktickými úlohami za účasti mentora. Během této části se naučíš používat Python k analýze dat a jejich přehledné prezentaci. Probereme Python knihovnu Pandas, SQL, JSON a API, web scraping a generování PDF.

Předpoklady

Nutnost základní znalosti anglického jazyka

Studijní materiály

Learning Management System, Github

Metody výuky

Distanční, online

Kurz Datová analýza v Pythonu

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a deset ? Součet zapište číslicemi.