Video Editor Academy

Základní info

Video je dnes nejpopulárnější formát, jak prezentovat službu nebo produkt a zaujmout potenciální zákazníky. Nauč se stříhat a animovat videa jako profesionál a zapůsob na své klienty.

Popis akademie

V našem vzdělávacím programu Video Editor Academy se společně zaměříme na střih a editaci videí. Žijeme v době, kdy video představuje ten nejlepší marketingový nástroj, který nám umožňuje udržet diváky déle u obrazovky a efektivně komunikovat naše zprávy, služby či produkty. Naším cílem je naučit vás dovednostem, které potřebujete k vytvoření a editaci poutavých videí, která budou oslovovat vaši cílovou skupinu a přinášet výsledky. Během 12 týdenního programu se naučíte, jak připravit a sestříhat video, a získáte cenné dovednosti pro obohacení videa poutavými animacemi, které výsledný klip posunou na další level.

Kromě toho se podíváme na profesionální color grading, který vám umožní dodat vašim videím vizuální atraktivitu a konzistenci. Aby bylo vaše video dokonalé, nezapomene se věnovat i zvuku. Naučíme vás, jak dosáhnout křišťálově čistého zvuku, který zajistí, že je vaše komunikace k zákazníkům srozumitelná a profi. Připojte se k naší Video Editor Academy a získejte dovednosti potřebné pro tvorbu a editaci videí, které využijete nejen v profesi videoeditora ale i v jiných oborech digitálního podnikání. 

Video Editor Academy

Vybraný termín:

 ONLINE
00:00 – 00:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a pět ? Součet zapište číslicemi.