Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Jak překonat nejčastější nedostatky v oblasti hygieny a správné výrobní praxe ve stravovacích provozech

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

lektorka a poradkyně

Základní info

Cíle kurzu

Seminář shrnuje nejčastější problémy, které z pohledu praxe musí umět odpovědní pracovníci stravovacího provozu v oblasti bezpečnosti potravin a hygieny řešit.

Určeno pro

Seminář je určen pro provozovatele a vedoucí pracovníky stravovacích provozů.

Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (nebude řešena specifická problematika výrobců a prodejců potravin).

Obsah kurzu

osobní hygiena – požadavky na pracovníky a častá pochybení ze strany pracovníků,
provozní hygiena – smysl správné hygieny a její časté nedostatky,
sanitace – na co si dát pozor a co by měl obsahovat návod na sanitaci,
správná výrobní praxe – jak bezpečně postupovat při přípravě pokrmů (příjem, skladování, příprava, výdej pokrmů, teplotní řetězec, alergeny, akrylamid),
odpady – co dělat s odpadem před jeho vyhozením a jak správně likvidovat zbytky potravin,
systém HACCP – nejčastější nedostatky a možná řešení, ověřování systému.


Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Jak překonat nejčastější nedostatky v oblasti hygieny a správné výrobní praxe ve stravovacích provozech

Vybraný termín:

15.11.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a devět ? Součet zapište číslicemi.