Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systémy bezpečnosti obalů – požadavky standardů na výrobce obalů pro potravinářský průmysl

Základní info

Cíle kurzu

Na semináři se dozvíte konkrétní požadavky jednotlivých standardů bezpečnosti obalů a o podmínkách pro úspěšnou certifikaci. Odnesete si přehledné informace, který standard je pro certifikaci vaší firmy nejvhodnější. Získáte praktické rady, jak se vyvarovat neshod při auditu. Získáte informace o legislativních požadavcích ČR a EU a o požadavcích výrobců potravin ve vztahu ke kontaktním materiálům s potravinami.

Určeno pro

Seminář je určen zejména pro pracovníky společností vyrábějících obaly, které jsou určené pro potravinářský průmysl. Dále je vhodný i pro pracovníky potravinářských firem, kteří realizují audity u dodavatelů obalů.

Seminář je vhodný zejména pro:
- manažery kvality,
- certifikační manažery,
- pracovníky oddělení kvality a vývojových oddělení,
- pracovníky zodpovědné za potravinářskou a obalovou legislativu,
- auditory dodavatelů, interní auditory.

Obsah kurzu

• úvodní informace o standardech,
• požadavky BRCGS – Packaging materials,
• požadavky IFS PACsecure,
• požadavky ČSN EN 15593: Obaly – Management hygieny ve výrobě obalů pro potraviny,
• požadavky FSSC 22000,
• příklady častých dotazů a neshody při auditech certifikovaných společností,
• legislativní požadavky na výrobce obalů a obalových materiálů v kontaktu s potravinami,
• požadavky potravinářských výrobců na dodavatele obalů (Prohlášení o shodě).

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systémy bezpečnosti obalů – požadavky standardů na výrobce obalů pro potravinářský průmysl

Vybraný termín:

13.7.2020  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a sedm ? Součet zapište číslicemi.