ITIL 4+ Business & Product Management Masterclass

Kurzem Vás provede Petr Kos

Základní info

Jako absolvent ITIL 4+ Business & Product Management Masteclass si zde vybrousíte k dokonalosti techniky, které z vás udělají impozantního manažera projektů a vývoje.

ITIL 4 + Masterclass vás připraví na výzvy, kterým čelí dnešní Product Owneři, Business Partneři a Account Manažeři. Workshop je tak zaměřený na:

  • Zvýšení rychlosti inovací
  • Digitalizaci finálních produktů a služeb organizace
  • Zavádění nových forem práce a digitalizaci IT departmentu
  • Zvýšení užitné hodnoty IT produktů a služeb pro jejich uživatele
ITIL 4 mluví o řešení všudypřítomých velkých výzev. Má je sice popsané v jednotné struktuře, ale bez praktických ukázek. Přínosy pro organizaci

Dodávat IT služby znamená digitalizovat IT. Postavit Value Streamy. Prioritizovat práci a řídit dodavatele. Zde budete pod dohledem Accredited Consulting Partnera řešit 4 zásadní manažerské úkoly v roli, která je mimo IT, ale v nějakém vztahu k IT službám.

Co si z Masterclass odnesete vy

Manažeři si nejvíce cení toho, co se nikde jinde nedozví. Konkrétně jde o 34 practices přiřazených pro jejich roli a procesy. Jedná se o „blueprinty“ na řešení problémů, kterým dnes čelí defacto každá organizace. Ať už potřebujete něco postavit, navrhnout, nebo vylepšit. Vše perfektně popsané a vysvětlené: jak s "practices" pracovat, jak mají fungovat a jak jim přiřadit role.

ITIL 4+ Business & Product Management Masterclass

Vybraný termín:

 Praha

Cena
11 000 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.