Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Instruktor pobytu v přírodě

Základní info

Máte skvělou příležitost k rozšíření své sportovní kvalifikace kvalifikace.

Nabízíme velmi intenzivní kurzy, které jsou určené pro budoucí lektory, ale i pro Vás kteří chcete v oblastech vyučovaných v našem kurzu získat znalosti a dovednosti. Cílem studia je připravit kvalifikované odborníky pro oblast volného času na úrovni animátorské, realizační, organizátorské a administrativní. A naučit dovednosti "přežití"

Kurzy jsou rekvalifikační - na základě osvědčení z našeho vzdělávacího střediska je možné získat živnostenský list na živnost "Instruktor pobytu v přírodě" 

V našem týmu máme naprosto skvělé pedagogy kteří Vás naučí jak přežít v přírodě i mimo ni, také Vás naučí vytvářet program pro děti a dospělé v přírodě, lékaře, psychologa, výživové poradce a také fyzioterapeuty.

 

Absolvent rekvalifikačního kurzu Instruktor pobytu v přírodě bude...

 

  • ...vybaven základními vědomostmi, jak se zachovat a "přežít" v neobvyklých situacích.
  • ...veden k získání pedagogických, metodických a praktických znalostí v oblasti organizování volnočasových aktivit na úrovni animátorské, realizační, organizátorské a administrativní.
  • ...vybaven základními znalostmi z anatomie, fyziologie, psychologie, práva a dalších předmětů.
  • ...umět sestavovat programy a jednotlivé aktivity v přírodě pro děti i dospělé.

 

Zkušenosti a znalosti

 

  • Na našem kurzu je 100 h praxe a 50 h povinných předmětů trenérské školy MŠMT, u 200 h je navíc 50 h teorie
  • V kurzu naší školy přežití se seznámíte se základy orientace v přírodě: práce s buzolou, práce s mapou, orientace v terénu bez mapy, používání rádiového spojení, atd.
  • Budete seznámení s tím, jaké vybavení byste měli mít, abyste byli připraveni na neobvyklé situace, které mohou nastat.
  • Získáte základní znalosti z oboru anatomie a fyziologie, psychologie(důraz je kladen především na komunikaci), první pomoci a pedagogiky (především jak vést děti a dospělé v přírodě ), hygieny sportu, práva a sportovního tréningu
  • Získáte pedagogické, metodické a praktické znalosti v oblasti organizování volnočasových aktivit na úrovni animátorské, realizační, organizátorské a administrativní.
  • Budete vědět, jak postupovat v při neobvyklých situacích, od uspokojení základních potřeb jako je zajištění vody, potravy a tepla, po  hledání bezpečného místa na přespání v přírodě.
  • Budete znát aktivity, které zaujmou děti i dospělé a budete schopni sestavit program a jednotlivé aktivity, které uplatníte například při organizování pobytů, táborů, retreatů, teambuildingů.

 

Instruktor pobytu v přírodě

rekvalifikace - akreditované MŠMT (podle zákona č. 435/2004 Sb.), rekvalifikace - akreditované MŠMT (z oblasti sportu)
Vybraný termín:

5.4.2024 –  19.5.2024  Praha Upřesnující informace k termínu
18:00 – 18:00 hod.

Cena
16 900 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a šest ? Součet zapište číslicemi.