Šití balerínek pro začátečníky

Kurzem Vás provede Veronika Mocová

Miluji chvíle, kdy pod rukama lidí vznikají výrobky, ze kterých se těší jak sami výrobci, tak lidé okolo a jsem nesmírně ráda, že při své práci toho…

Základní info

V kurzu "Šití balerínek pro začátečníky" se i naprostý začátečník a člověk bez jakýchkoliv předchozích zkušeností naučí ušít originální balerínky, které člověku padnou jako ulité. Balerínky zvládnete ušít v pohodlí domova i bez drahých pomůcek. Odměnou vám pak budou baleríny, které si vytvoříte a ozdobíte dle svých představ. Nekupujte si další tuctové balerínky, ušijte si vlastní!

V kurzu se dozvíte:

  • jaké pomůcky jsou potřeba pro výrobu balerín
  • jak docílit správného střihu, aby baleríny perfektně seděly
  • jakým způsobem se kůže správně barví
  • čím a jak se baleríny slepují
  • jak kůži sešívat a jak finálně upravit

Lektorka Veronika Mocová vám v kurzu "Šití balerínek pro začátečníky" předá i spoustu praktických tipů a rad. Zjistíte, na co si dát při tvorbě pozor, čeho se při práci s kůží vyvarovat i jak opravit případné chyby. Troufnete si tak tvořit baleríny nejen pro sebe, ale i pro své blízké, kterým vlastnoručně ušité botky jistě udělají radost. Takový dárek jim jen tak někdo nedá.

U dílu č. 4 si můžete stáhnout odkaz na eshop, kde můžete zakoupit veškerý potřebný materiál a pomůcky. U každého z dílů si také stráhnete střih na konkrétní část boty.



Prohlédnout kurz >>>

Šití balerínek pro začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 471 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a dvě ? Součet zapište číslicemi.