Tečkovaný strom života

Kurzem Vás provede Lucia Čapková

Lektorka má 16-ti letou praxi jako senior logistik manager různých distribučních centrech. Její kreativita a potřeby její duše zde nemohly ven. Proto…

Základní info

Kurzem „Tečkovaný strom života" vás provede Lucia Čapková, která vám celou techniku předvede od začátku až do konce tak, že si toto relaxační a pohodové tvoření okamžitě zamilujete. Pokud jste už absolvovali kurz „Tečkovaná mandala", máte už s Lucií zkušenosti a můžete se těšit na další kreativní výzvu. Jestli jste kurz ještě neabsolvovali, nevadí, protože kurz „Tečkovaný strom života" je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

Kurz obsahuje 5 projektů, kdy si spolu s Lucií Čapkovou vytečkujete pět obrazů od začátku do konce. Budete se postupně učit nejen principy tvorby tečkovaných stromů, ale i obecné principy tvorby tečkovaných obrazů, takže si budete schopni namalovat libovolný tečkovaný obraz podle svých představ. V každém obraze si zároveň namalujete tečkovanou mandalu.

Kurz je rozdělen na kompletních 5 projektů, od nejmenšího s plátnem o rozměru 30 x 20 cm až po největší s rozměry plátna 70 x 70 cm. Předkreslíte si strom a poté společně budete v reálném čase malovat, překreslovat a podbarvovat. Nebojte se, že byste nestíhali, protože provedení lekce vám dá dostatek času na dokončení každého projektu.

V kurzu se dozvíte:

  • jak si připravit štětce pro tečkování
  • jak jednoduše najít střed kulatého plátna
  • jaké pomůcky k tvorbě stromů potřebujete
  • jaké barvy použít a jak si je správně připravit
  • jak si doma připravit černé plátno
  • jak správně tečkovat, aby výsledek vypadal úžasně

Technika malování tečkováním je velice populární, neboť ji zvládne i úplný začátečník, a pomůcky, které při malování tečkovaných stromů potřebujete, už možná máte doma, takže není potřeba vysokých investic. Výsledné obrazy jsou velmi efektní a jistě udělají radost jak vám, tak vašim blízkým ve formě vlastnoručně vytvořených dárků.



Prohlédnout kurz >>>

Tečkovaný strom života

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a šest ? Součet zapište číslicemi.