Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR. Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru…Cílem je vyškolit interní auditory pro provádění auditů v oblasti bezpečnosti potravin, i pracovníky, kteří budou do realizace auditů teprve zapojeni.
Po absolvování semináře budete připraveni provádět interní audity, audity u vašich dodavatelů.
Získáte informace, jak efektivně ověřovat kvalitu a bezpečnost potravin a celkově zvládnout jednotlivé fáze auditu.
Součástí semináře jsou požadavky na provádění auditů obecně, požadavky na auditory (dle ISO 19011) a jejich znalosti.
Je řešen procesní přístup se zaměřením se na problematiku (specifika) potravinářských provozů, schopnost celkově zvládnout celý audit, resp. jednotlivé jeho fáze.
Seminář je určen pro interní auditory i pracovníky, kteří budou do realizace auditů teprve zapojeni. Seminář je rovněž vhodný pro pracovníky oddělení kvality a nákupu v potravinářství.
Seminář je vhodný pro pracovníky potravinářských firem i stravovacích provozů.
Po absolvování semináře nelze provádět certifikační audity. Obsahem semináře není konkrétní výklad požadavků standardů bezpečnosti potravin.
• normy pro auditování, platná legislativa, terminologie,
• proč auditovat (význam, cíle a charakteristika auditu),
• požadavky a zásady auditování (nezávislý auditor, psychologie auditu a další),
• příprava na audit, postup při auditu, dokumentace auditu,
• zkušenosti z auditů (nejčastější nedostatky),
• lidský faktor (komunikace).
Odpovědi na dotazy.
Auditor v potravinářství
23.5.2022 ONLINE Upřesnující informace k termínu
česky
Články společnosti