Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen zaměstnancům, kteří provádějí interní audit HACCP v organizaci. A všem pracovníkům, kteří mají zájem o rozšíření znalostí z oblasti potravinářského průmyslu.
Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Kurz je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů auditování.
Osvojíte si nároky správné výrobní a hygienické praxe.
Seznámíte se s problematikou modifikovaných organismů a alergenů.
Součástí kurzu jsou praktické ukázky auditování a fotodokumentace.
Po absolvování kurzu účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.
Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.
ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM
Prezence posluchačů 1. den: 8.30 - 9.00 hod.
2. den: 9.00 až 15.00 hod.
Lektor: Ing. Václav Štursa
Manažer a interní auditor HACCP
9.12.2019 – 10.12.2019 Jihomoravský kraj Králova 279/9, 616 00 Brno
česky